Valóban sokat spórolhatunk a flottakezelés segítségével?

Tiniként szabadidőm jelentős részét különféle magazinok böngészésével töltöttem. Természetesen mondanom sem kell, hogy ezek az olvasnivalók leginkább olyan igazi „férfias” témák körül forogtak, mint a menő motorok, észbontó csajok és a szuper autók. Ha időm engedi, a mai napig szívesen lapozgatok ilyen jellegű kiadványokat, bár megvallom, mostanság csak akkor van időm magazint olvasgatni, ha valahol várakoznom kell. A minap a fogorvosnál került a kezembe egy kiadvány, ahol a mutatós női divatmodellek és a könnyed témák mellett egy igazán hasznos cikkbe botlottam.

Jobb később, mint soha, vagyis flottakezelés felsőfokon

Ez az írás pedig nem másról, mint az flottakezelés témájáról szólt. Miután elolvastam, annyira belelkesültem, hogy rá is kerestem a neten a témakörre, és a flottakezeles.hu oldalba futottam ott – mert tovább akartam a figyelemfelkeltő jelleg miatt haladni a témával. Ez az oldal tűnt a legrelevánsabb találatnak mind közül, először nyilván a domain elnevezése miatt, de utána már azért is, mert ott még sokkal több olvasnivalót találtam. Így aztán kielégíthettem az ismeretéhségemet és tompíthattam az ismerethiányomat. Kiválóan alkalmas volt rá a website-ja ennek a szolgáltatónak.

Megjegyzem én „még” nem vagyok cégtulajdonos – bár erősen dolgozom rajta – , de a jövőre nézve elraktározom magamban az értékes információkat, hisz jól jönnek majd, ha a jövendőbeli cégem autós flottájának felépítésébe kezdek. Igazán alaposak voltak, meghozták a kedvem tényleg. Meggyőző volt és megnyugtató, hogy ha bonyolult is a dolog, vannak akik ilyen alapos és a témát körüljáró segítséget nyújtanak, mint a flottakezeles.hu. Akinek tudom, tovább is adom a birtokomba jutott fontos tudnivalókat, mert akad az ismerősi körömben, akinek ez már bőven aktuálisabb.

Példának okáért a villanyszerelő nagybátyámnak, aki a példaképem is egyben. Tibor a kis csapatával, no meg az összesen öt céges autóval fáradhatatlanul járják az országot, és kisebb-nagyobb közösségi események (falunapok, kisebb koncertek, rendezvények) hangosításával foglalkoznak. Egész nyáron folyamatosan dolgoztak, és úgy tűnik, a megbízásaiknak se szeri, se száma, ám egyvalami mégis nagyon bosszantja a nagybátyámat. Ahányszor csak összefutok vele, folyton arról panaszkodik, hogy utólag átgondolva milyen rosszul döntött a céges autós flotta megválasztásakor. Először is rájött, hogy hiba volt, amiért a legalacsonyabb áron kínált autókat vásárolta meg. Ezen túlmenően most már azt is kétségbe vonja, hogy mindezt a legoptimálisabb hitelkonstrukcióval társította. Emellett abban sem biztos, hogy a diesel motoros gyártmányok megvásárlása telitalálat volt. Látjátok mennyi banánhéjon el lehet csúszni? Kell az a flottakezeles.hu! Az általuk nyújtott segítség…

A FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft (akikhez az oldal tartozik) kihagyhatatlanul hatékony megoldásokat mutat a 3 és 30 darab járművel rendelkező vállalkozások részére a flottakezelés minél költséghatékonyabb és egyszerűbb módjához.

Aranyat érő gyakorlati tudás – teljesen ingyen

De ami a lényeg, hogy a sok év alatt összegyűlt gyakorlati tapasztalatból megszerzett tudásukat most teljesen ingyenesen közre is adják! Ingyenesen letölthető levélsorozatukra feliratkozva ugyanis olyan ismeretanyag birtokába juthatsz te is, amit nem csak vállalkozásod és a pénztárcád, de még munkatársaid is díjazni fognak.

Segítségükkel magabiztos tudásra tehetsz szert a céges autók kiválasztásával, megvásárlásával, és a finanszírozási formával kapcsolatban. Abba is betekintést nyerhetsz, hogy ezeket az autókat pontosan mennyi ideig is érdemes használni, valamint még arra is kitérnek, hogyan lehet az autógumikkal további jelentős összegeket megtakarítani.

Mégis a legjobban azon csodálkoztam, hogy a költséghatékony flottakezelésre bemutatott példák a multi cégek által alkalmazott mesterfogások. ĺgy újból rádöbbenhettem én is arra az igazságra, hogy ami nagyban működőképes, sőt teljesen rentábilis, az kicsiben is megéri és még kifizetődő is lehet.