Sok magazinban találni ötleteket fürdőszoba bútorokra

Egy kis nosztalgiázás a magazinokról

Gyerekkoromban emlékszem, mennyi időt töltöttem azzal, hogy átlapozgattam a magazinjaimat. Általános iskolában még képregény rajongó voltam, és persze nagy divat volt a matricagyűjtő albumok beszerzése is. Lutra albumom például nekem is ugyanúgy volt, mint a legtöbb osztálytársamnak. Gimnazistaként aztán már persze a csajosabb magazinok felé fordultam. Nagy kedvenc volt például a Bravo magazin, szerintem nem volt olyan barátnőm, aki ne vette volna meg. Néhány poszter még most is megvan, amit a magazinból téptünk ki és ragasztottunk fel a falra. Szerettem azt az időszakot. Most, felnőtt fejjel már sokkal inkább z online világba mozgok én is: az internetről tájékozódom, ha szükségem van valamire, a híreket is ott követem nyomon.

Az Ikea katalógusa ma is nagy kedvenc

Papír alapú magazint szinte már nem is, vagy csak alig fogok a kezemben. Persze ha előadásra megyek, akkor szeretek például elhozni egy-egy Müpa magazint, érdekelnek a benne szereplő cikkek, interjúk. Ami pedig még ugyanúgy, a mai napig jó érzéssel tölt el, ha lakberendezési magazinokat forgatok a kezemben. Az Ikea katalógusát például kizárólag papír alapon vagyok hajlandó olvasni! Egészen másként beszélnek hozzám a bútorok, ha a “kezembe vehetem őket”. Nálunk most egyébként is aktuális a téma, ugyanis éppen átalakítjuk a lakásunkat. Most a fürdőszobára tértünk rá, ez az utolsó helység, ami még kialakítás alatt áll, a többivel készen vagyunk. Persze azért nem csak az Ikea katalógust forgatom, igyekszem több forrásból tájékozódni, ötletet meríteni. Így a megfelelő fürdőszoba bútor kiválasztásához rengeteg ötletet, inspirációt adott a furdoszobaotletek.hu weboldal is.

fürdőszoba bútor
A megfelelő fürdőszoba bútor kiválasztásához rengeteg inspirációt adott a furdoszobaotletek.hu weboldal.

Fürdőszoba bútor inspirációkért látogass el a furdoszobaotletek.hu oldalra – nem fogod megbánni!

Szüleim, nagyszüleim számára a fürdőszoba még sokkal inkább egy praktikus használatra kialakított helység volt, mint például nekem és a páromnak. Mi már szeretnénk úgy berendezkedni, hogy a fürdőszoba bútorok nem csak a mindennapi használatot szolgálják, hanem a lakás atmoszférájához is illeszkednek. A páromnak és nekem különösen fontos, hogy olyan fürdőszobánk legyen, amiben jól érezzük magunkat. Hiszen itt tudunk nap végén megnyugodni, itt lophatunk egy kis én időt magunknak az esti rituálék során. Szerencsére a nagy bútoráruházaknak köszönhetően ma már Magyarországon is sok forrásból lehet inspirálódni és a megfelelő fürdőszoba bútorokat beszerezni ehhez a projekthez. A Jysk, Kika, Obi, Ikea (hogy csak a legnagyobbakat említsem) óriási kínálattal rendelkezik, így tényleg szinte bármilyen ötletet, dizájnt meg tudunk valósítani.

A mindenkori trendeken túl persze érdemes azt is felmérnünk, nekünk mi az elsődlegesen fontos, és mennyi hely van a fürdőszobában. Én például nem vagyok a nagy fürdőzések híve, és mivel amúgy is kevés hely van a fürdőszobában, a párommal végül csak zuhanyzót telepítettünk, hogy jobban ki tudjuk használni a rendelkezésre álló teret. Helyszűke miatt persze nekünk is kellett a centiméterekkel játszani, de szerencsére ebben is sok praktikus tanácsot kaptunk a furdoszobaotletek.hu oldalról. Így például innen jött az ötlet, hogy olyan fürdőszoba bútor szettet telepítsünk, amely rendelkezik a mosdókagyló alá és fölé beszerelhető szekrényekkel is, hogy jobban ki tudjuk használni azt a falatnyi helyet is, amink van a fürdőszobában. Ajánlom az oldalt mindenkinek, aki inspirációt keres a megfelelő fürdőszoba bútorok kiválasztásához – kellemes fürdőszoba felújítást mindenkinek!