Magazinok helyett irány a CipoMarket.hu!

A legjobb barátnőm férjhez megy a nyáron, és felkért, hogy legyek a tanúja. Természetesen nagyon örülök, hogy engem választott, és már már jobban izgulok és várom a nagy napot, mint ő. Az elmúlt hetekben legalább harminc magazint néztem végig, hogy milyen ruhám legyen, illetve vagy hat cipőboltban jártam, hogy megtaláljam a legcsinosabb, de egyben legkényelmesebb darabot is. Miután mindegyik boltból csalódottan távoztam, mert nem találtam még csak hasonlót, se, mint amilyet kinéztem a magazinokban, végül a menyasszony tanácsára a CipoMarket.hu oldalán folytattam a keresgélést. Ez az üzlet, mint megtudtam ugyanis az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik, és valóban rengeteg féle lábbelit forgalmaznak, szuper ár-érték arányban. A márkák, amiket forgalmaznak is igen népszerűek, a Mayo Chix -től kezdve a Walk in the City-n át, az Olasz táskáig sokat megtalálunk, tehát még ilyen szempontból is széles a választék. Bokacsizmákat, téli bakancsokat, szandálokat, sarukat, félcipőket, alkalmi lábbeliket, is találhatunk a női szekcióban, de természetesen férfi és gyerek cipőket is vásárolhatunk az oldalon.

Hála a szűrőknek, nem kellett hosszasan keresgélnem, csak beállítottam milyen méretű és színű cipőt szeretnék, megadtam egy irányárat, és az oldal már elém is tárta a készleten fellelhető összes gyönyörű alkalmi cipőt. A pontos méretemet le tudtam ellenőrizni a mérettáblázatban, ami márkánként megmutatja, mekkora talphosszhoz milyen cipőméret tartozik.

Kicsit aggódtam, hogy ha online rendelem meg nem fog ideérni a cipőm a nagy napig, de kellemes meglepetés volt, mikor a szállítás fül alatt azt találtam, hogy egy db cipő rendelése esetén, akár már másnap kiszállítanak. Ha valaki több cipőt rendel is maximum 4 napot kell várnia, a vásárlás visszaigazoló e-mailtől számítva. A kinézett lábbelim, egy gyönyörű krémszínű körömcipő meg is érkezett két nap múlva, és mind a minősége, mind a mérete tökéletes volt, és színben gyönyörűen passzolt a kiválasztott ruhámhoz. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen lehet cipőt venni online formában. Később megtudtam, hogy a CipoMarket.hu ráadásul az első cégek között volt, akik interneten át kezdtek cipők forgalmazásába Magyarországon.