Magazinok és bio termékek – egyikre sem sajnálok költeni

Azt vettem észre, hogy a korosztályomnál már nem annyira népszerűek a magazinok, mint fiatalabb korunkban. Minden az online térbe tevődik át, ugyanakkor én mind a könyveket, mind a magazinokat tekintve régimódinak számítok, és imádom a friss, szinte ropogós lapokat a kezembe fogni, mint ahogy az új nyomtatások és a régi könyvek illatát is beteges módon szeretem. Olyan élményt nyújtanak számomra, ami semmihez sem fogható – amit egy e-book vagy online magazin sosem fog.

Ezzel ellentétben, ahol nagyon is szeretek élni a modern megoldásokkal, az az online vásárlás területe. Sosem szerettem a tömeget, a válogatást, a cipekedést, így mivel autóm sincs, a neten történő vásárlás egy jól bevált módszerem. Imádom, hogy bárhonnan, bármikor beszerezhetem a kedvenc bio háztartási és kozmetikai termékeimet, valamint élelmiszert is.

Erre az egyik kedvenc platformom a Biocity.hu, azaz a BioCity Online webáruháza. Ahogy az oldalra kattintottam, nem telt el sok idő, és máris felajánlott nekem egy ingyenes e-bookot, ami immunerősítő recepteket tartalmaz. Ezért is imádom ezt az üzletet! Néha személyesen is ellátogatok hozzájuk, ugyanis szegedi vagyok, csak mivel szeretek egyben nagyobb mennyiségeket vásárolni, praktikusabb, ha házhoz rendelem. Nagy előnyük egyébként, hogy több szállítási opciójuk is van – ami különösen jó, hogy bizonyos összeghatár felett nem kell fizetnünk a kiszállításért. Ha házhoz történő szállítással kérjük a termékeket, 12 900 Ft felett lesz ingyenes a rendelés, míg az iménti összeghatár alatt a költség 1290 Ft. Pick Pack Pont esetén ugyanezek az összeghatárok és díjak érvényesek, ugyanakkor már az úgynevezett Csomagpontokra is kérhetjük az megrendelt árukat, ez esetben 0 és 6899 Ft között 690 Ft a szállítás, 6900 Ft felett pedig ingyenes. Csomagpontra csak maximum 5 kg-os pakk szállítása megoldható.

A Biocity.hu-n számos reformélelmiszer, környezetbarát tisztítószerek és drogériás termékek is megtalálhatóak. Annak, aki törekszik a tudatos életmódra, szuper lehetőség, hogy mindent megkap egy helyen! Az Akciók menüpont alatt legutóbbi látogatásomkor 10%-os, 20%-os és 30%-os kedvezménnyel is szerepeltek termékek, így érdemes lehet itt kezdeni a böngészést, hiszen mindig találhatunk valami jó ajánlatot. A különböző kategóriákat könnyedén le tudjuk válogatni az oldalsó szűrők segítségével, ahol például ár, hatóanyag és értékelés alapján (1-től az 5 csillagig) is fel tudjuk fedezni a kínált termékeket.

A Biocity.hu >>JUTALOM<< kiemelt menüpontja alatt olvashatunk a hűség- és jutalomrendszerükről. Már csak ezért is megéri regisztrálni, ugyanis vásárláskor kiváló kedvezményekben részesülhetünk tulajdonképpen “azonnali pénzvisszatérítésként” aposztrofált hűségrendszerüknek köszönhetően. Minél nagyobb értékben vásárolunk, annál nagyobb fokú kedvezményben részesülhetünk.

Felsorolni sem tudnám, hány bevált, kedvenc termékem van az oldalról – kínálatban és árban is verhetetlenek! Nem is szeretek máshonnan vásárolni, hiszen néhány kattintással az otthonomban tudhatom a kiválasztott árucikkeket. Hát kell ennél több?!