Magazin olvasás mellett is elintézhetjük itt a cégmódosítást

Gyerekkoromban mindig rengeteget utaztunk a nagyszüleimmel. Ezt mondanám talán életem legboldogabb szakaszának. Minden egyes utazás során pedig a legizgalmasabb dolog az volt, hogy milyen magazint fog venni nekem és a testvéremnek a nagymamám. Úgy állt hozzá a dologhoz, hogy nem számít, hogy micsoda, vagy mennyibe kerül, amíg olvasunk, addig megveszi nekünk.

Így árasztottak el minket a jobbnál jobb ajándékokat ígérgető magazinok. Voltak, amiket a képregényekért vettem, másokat azért, mert az aktuális kedvenc rajzfilmes hőseimről írtak benne. Most már nem feltétlenül élvezném annyira ezeket a magazinokat, de akkor és ott, tökéletesek voltak számomra és a nagymamámnak köszönhetem, hogy ilyen szép emlékeim lehetnek róluk. Sosem felejtem el milyen volt augusztus környékén a lakókocsiban ülni és ezeket olvasni a mamám mellett. Szinte látom magam előtt a pislákoló lámpafényt, ami bevilágította a helyet.

Felnőttként azonban már nem jut annyi időm magazinok olvasgatására, főleg, hogy egy cégmódosítás ügyére kellett fókuszálnom a figyelmemet. Nemrégen alapítottam meg a cégemet és először került arra a sor, hogy módosítanom kell valamit. Körbekérdezgettem a szakmabeliek között, hogy mit mond a tapasztalatuk, melyik cégnél éri meg ezeket az ügyeket elintézni. Ők azt mondták, hogy ha gyors és modern megoldást szeretnék az összes problémámra, akkor a Topcégalapítás nevű helyre menjek.

Zöldfülűként meg is fogadtam a tanácsot és reméltem, hogy igazat mondanak a Topcégalapítással kapcsolatban. Felléptem az oldalukra és már ekkor egy picit meg lettem győzve arról, hogy helyes döntést hoztam. Nagyon igényesen volt kialakítva minden, a menüpontok pontosan azokon a helyeken voltak elhelyezve, amire számítottam volna, szóval egyszer sem éreztem azt, hogy el lennék veszve. Pedig nagy választékkal rendelkeznek a cégeknek nyújtott szolgáltatások terén. Lehetőségünk van cégalapításra, bt alapításra, kft alapításra, székhelyszolgáltatás intézésére és (ami számomra a legfontosabb volt) cégmódosításra is.

Gondolhatjátok, hogy ezek nem egy menüpontba vannak sűrítve és helyes is a feltételezésetek. Sokszor itt szokott a legnagyobb gond lenni, hogy elveszünk a bőség zavarában és nem találjuk az eredetileg keresett oldalt, ami számomra a cégmódosítás volt. A Topcégalapításnál azonban szerencsére nem kell semmit keresgélnünk, mert nagyon egyértelműen vannak különszedve a szolgáltatásaik. Nem is akartam tovább húzni az időt, rámentem a cégmódosítás feliratra és elkezdtem böngészni az ajánlataik között.

Ehhez nem kellett más tennem, mint lefelé tekerni és olvasni. A különböző csomagokat szép színekkel különítették el. Mindegyik fejlécében elolvashattuk azt, hogy körülbelül mit takar, alatta pedig egy felsorolásban minden részletről tájékozódhattunk. Az oszlopok legalján megtalálhattuk az árakat is, szép nagy betűkkel kiemelve, hogy még véletlenül se tévesszük szem elől őket. A kiváló kialakítás miatt nagyon könnyedén tudtam összevetni az ajánlatokat és eldönteni, hogy számomra melyik éri meg a leginkább.

Ezt követően már csak fel kellett hívnom őket, hogy elkezdhessük az ügyintézést. A telefon felvételére alig kellett várnom. Az ügyintéző, akivel beszéltem, rendkívül kedves volt és végigvezetett azon, hogy mik lesznek a teendőink, ha a választott csomag mellett döntök. Nagyon örültem, hogy mindenről ennyire érthetően beszéltek. Ezzel nagy lehetőséget biztosítanak a kezdő vállalkozók számára is, akik nem annyira járatosak például a cégmódosítás menetében. Miután megbeszéltük a részleteket, elkezdődhetett a munka. Akármi problémám volt, mindig el tudtam érni őket és ők is rendszeresen tájékoztattak arról, hogy hol tart éppen a cégmódosítás folyamata. Azóta én is mindenkinek ajánlom őket, akik hasonló ügyet akarnak elintézni.