Lakásbiztosítás: Az online kalkuláció megkönnyíti a dolgodat

Egy magazinban is lehet jó hirdetést találni, de azért az interneten kerestem új lakásbiztosítást.

A lakásbiztosítások határozatlan időre szólnak, de érdemes azzal is kalkulálni, hogy lehet, már nem az a biztosítás a legjobb a piacon, amit mi választottunk. Ugyanis a biztosítások folyamatosan változnak, éppen ezért én minden évben a biztosítás fordulója előtt megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak az adott évben és mire is tudnék váltani, ha lehetne. Szeretek képben lenni, spórolni, mindig a legjobb ajánlatokat keresem.

Nekem fontos, hogy a pénzemért a legjobb biztosítást kapjam. Éppen ezért minden évben megnézem a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalon, hogy éppen milyen ajánlataik vannak a számomra, és ha jobb, mint amim éppen van, akkor azt megkötöm.

A Pannonsafe pénzügyekkel foglalkozik, rengeteg partnerük van, ezért szoktam náluk keresni. Szerintem az online kalkulátoruk a legkönnyebben használható az interneten.

Csak ki kell töltenem az adatokat és máris megtudom, hogy melyik biztosítás lenne a legmegfelelőbb nekem.

A biztosítások folyamatosan változnak. Persze vannak jó öreg klasszikusok, de követik a piac változását, így van, hogy sokkal jobb ajánlatokat találok és van,. hogy maradok a régi biztosításomnál. Már évek óta itt kötöm a biztosításaimat.

A Pannonsafe egyébként egy 20 éves, magyar tulajdonú cég. A működésük 20 éve alatt pedig éppen elég tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy tudjam, náluk biztonságban vannak a pénzügyeim.

Sok új hasonló pénzügyes céggel találkozni nap mint nap, de nekem sokat jelent, hogy ilyen rég a piacon vannak, hiszen ha 20 évig fenn tudtak maradni, akkor valamit tényleg jól csinálhatnak.

Újságokban is szoktam hitelekről illetve biztosításokról, biztosítókról hirdetéseket látni, de hiába vagyok újság és nyomtatott sajtó párti, a biztosítási ügyeimet mindig online intézem itt a https://www.pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalon.

Régebben, mikor nem volt ennyire elterjedve az online biztosítás kötés, még az irodájukban is jártam, akkor ott segítettek nekem egy hitelemmel kapcsolatban. Azóta bízom bennük. Lakáshitelt vettem fel, és mikor az enyém lett a lakás, akkor egyből úgy döntöttem, hogy náluk fogok biztosítást kötni, mert a hitelből is megtalálták nekem a legjobbat.

Azóta csak náluk kötöm a biztosításaimat, és nagyon elégedett is vagyok velük.