Egyedi pólót csináltattam a könyvbolond barátnőmnek

Van egy barátnőm, aki egyszerűen imád olvasni. Ő az a típus, akinek nem éri meg egyáltalán ajánlani semmilyen olvasmányt, mert egészen biztos, hogy már olvasta legalább egyszer. Eddig én még nem tudtam neki olyan könyvet ajánlani, amit ne ismer volna, és n olvasta volna már el százszor. De ugyanígy van egyébként a magazinokkal is: rendszeresen vesz tudományos magazinokat, havonta, legalább ötfélét. Ez azért jó, mert a lexikális tudása elég széles, és nagyon sokat tud beszélgetni az irodalomról is, plusz ugye a szókincsére is pozitív hatással van az állandó olvasás. Ha szomorú, ha boldog, ha unatkozik, ha utazik mindig olvas. Még egy öt perces buszúton is előveszi a könyveit, ha strandra megy, akkor is inkább olvas, mint fürdik. Ez a szint lehet soknak tűnik, de mi már megszoktuk. És nekünk is előnyös egyébként, mert tőle aztán bármilyen könyvet kölcsön lehet kérni, eddig legalábbis mindig szerencsém volt ezen a téren.

Közeleg a névnapja, és eszembe jutott, hogy csináltatok neki egy egyedi pólót, ami a könyv imádatára utal. Szereti az ilyen ajándékokat amúgy is. El is kezdtem keresgélni egyedi póló után, és így találtam rá a lolmarkt.hu webshopjára. Ez a cég pólónyomtatással foglalkozik elsősorban, de lehet mintákat kérni pulcsikra is, vagy akár vászontáskára is, de lehet kapni bögrét is náluk. Ami nekem nagyon szimpatikus volt velük, vagyis pontosabban a termékeikkel kapcsolatban, hogy a pólók színválasztéka elég nagy, legalábbis nem találkoztam még olyan hellyel, ahol az alapszíneken túl – ugye a fekete és fehér – több másik szín is elérhető lett volna. Itt viszont van például sárga, rózsaszín, zöld póló is, többek között természetesen.

Mivel egyedi póló beszerzése volt a cél, így nem a LOLmarkt saját mintái közül választottam, hanem megterveztem egyet. Pontosabban csak fejben elképzeltem mit szeretnék, hiszen tőlük is lehet ehhez segítséget kérni, mert profi grafikusaik segítségével elkészítik a kívánt mintát. Ennek azért is örültem, mert nyilván egy grafikusnak még talán jobb ötletei is lehetnek, mint nekem és jobban is meg tudja valósítani. Plusz, feliratot is szerettem volna, és a betűtípus megválasztásában is segítenek, ami szintén tök jó dolog, mert szakmai szemmel könnyebben el tudják dönteni, hogy adott mintához milyen betűk illenek. Úgyhogy igazából, ha egyedi pólót szeretne valaki, akkor mindenhez kaphat segítséget, ha igényli, bár szerintem érdemes, a már fentebb említett okokból.

Az egyedi pólók ára egyébként nem különbözik a már kész mintával megrendelt pólókétól, átlagosan 3500-4500 forint környékén mozognak. De egyedi minta estén érelemszerűen változhat az ár a minta méretétől függően.

A LOLmarktnak nem csak online webshopja van, hanem több üzlettel is rendelkeznek az országban. Megtalálhatók például Budaörsön, Nyíregyházán, Dunakeszin és még több más városban is, érdemes megnézni az üzleteik listáját.

Mindent figyelembe véve, szerintem megtaláltam a tökéletes helyet ahhoz, hogy egyedi pólóval lephessem meg az olvasás mániás barátnőmet, ráadásul úgy, hogy jó áron kapok egy minőségi terméket. Hiszen jellemzőn digitális nyomtatással és szitanyomással kerülnek a minták a pólókra, és azt olvastam, hogy ezekkel a technikákkal nagyon tartós eredmény érhető el.