Egy magazinban talált fotósarok ötletek vezettek a selfiegep.hu-ra

Bár romantikus lélek vagyok, sosem érdekelt igazán a majdani esküvőm tervezgetése. A gimis osztálytársaimmal ellentétben nem válogattam már 16 évesen zenéket. Még egyetemen sem tudtam volna megmondani, hogy milyen stílusú, és milyen színek által domináltdekorációt szeretnék. És úgy összességében nem gondolkodtam ezen, mert mindig úgy gondoltam, hogy ha egyszer lesz esküvőm, akkor nem a buli lesz a lényeg, hanem az, hogy szeretem azt, akihez hozzámegyek.

Természetesen most, hogy valójában közeleg az igazi esküvőm, megváltoztam ebben is. Már hónapok óta bőszen bújom a különböző esküvői weboldalakat. És hagyományos, papíralapú esküvői magazinokat is olvasok. Ennek köszönhetően pedig rengeteg ötletem van arra, hogy hogy teszem felejthetetlen emlékké a nagy napot.

A tökéletes köszönőajándék keresgélése közben egy magazinban különböző fotósarok ötletek bemutatásával foglalkozó cikket találtam. És rögtön beleszerettem az esküvői fotósarokba. Ezért elkezdtem olyan szolgáltatókat keresni, akik segítenek egy ilyen megvalósításában. Keresgélés közben pedig rátaláltam a selfiegep.hu weboldalra, ami azt hiszem, tökéletes választás lehet egy tökéletes esküvőhöz.

Mi a fotósarok, és pontosan mire jó?

Ahogyan az a selfiegep.hu weboldaláról kiderül, a fotósarok lényegében egy kis helyen (mindössze 3 x 3 négyzetméteren) elférő professzionális fotóstúdió, amely egy selfiegépből és nagyszerű fotók készítéséhez szükséges kiegészítőkből áll. Valamint igény szerint feldobható egy fotófallal is.

fotósarok ötletek

Az oldalról azt is megtudhatjuk, hogy a selfiegép egy olyan fotóautomata, amely tükörreflexes kamerával rendelkezik, így kiváló minőségű képeket tud készíteni. Ráadásul a fotókat azonnal ki is nyomtatja, valamint digitális formában is megőrzi. Így lehetőségünk van arra, hogy egy csodás esemény legjobb pillanatait szó szerint a zsebünkbe rejtve vihessük magunkkal, és akár örökre megőrizhessük.

A weblap tájékoztatójából kiderül az is, hogy a gép kezelése egyszerű, így garantáltan nem fog problémát okozni a rendezvény egyik résztvevőjének sem. A képek elkészítéséhez ugyanis mindössze meg kell nyomni egy gombot az értinőképernyős kijelzőn. Utána pedig semmi más dolgunk nincs, mint pózolni, és várni, hogy a selfiegép mindössze néhány másodperc alatt elkészítse és kinyomtassa a képet.

A fotósarok a kamerán kívül olyan vicces kiegészítőket is tartalmaz, mint például a parókák és álarcok. Ezek segítségével pedig még nagyszerűbb képek készülhetnek.

A selfiegep.hu oldaláról kiderül az is, hogy ilyen fotósarok egyáltalán nem csak esküvőkre bérelhető. Hanem gyakorlatilag bármilyen örömteli rendezvénynek kreatív kiegészítője lehet a családi grillpartitól kezdve a céges buliig.

A selfiegep.hu-nál kiváló fotósarok ötletek várnak rád

A selfiegep.hu weboldalon nem csak tájékozódhatsz arról, hogy mi az a fotósarok. Hanem remek fotósarok ötletek is várnak rád. Az oldalnak ugyanis van egy bloghoz hasonló felülete is, ahol különböző cikkek segítségével tájékozódhatunk arról, hogy pontosan hogyan is dobhat fel egy selfiegép bármilyen eseményt. Továbbá olyan ötleteket is olvashatunk, amelyek segítségével ki tudjuk alakítani a saját fotósarkunk tervét is.

A tippeket és fotósarok ötleteket tartalmazó cikkek mellett egyéb hasznos infókat is olvashatunk ezen a felületen. Találunk például azzal kapcsolatos írásokat, hogy mennyivel az esemény előtt érdemes lezsírozni a selfiegép bérlését. Valamint olvashatunk egy olyan cikket is, ami részletesen összegzi a bérlés folyamatát, kezdve azokkal a lépésekkel, amit még a bérlés megkezdése előtt érdemes eldönteni.

A selfiegep.hu weboldala a cikkeken keresztül minden szakértelmét bevetve segít azon, hogy egy selfiegépes buli valóban örök emlékké válhasson.

Egy fotósarok akkor is megoldás lehet, ha a tökéletes nászajándékot keresed

Visszatérve az esküvői témára, a weboldal fotósarok ötletek témájával foglalkozó cikkei között olyat is találunk, ami bemutatja, miért lehet tökéletes nászajándék az ifjú pár számára egy selfiegépes fotósarok.

A cikk azzal indít, hogy egy jó nászajándék kitalálása soha nem egyszerű ajándék. Majd leírja azt is, hogy miért nem érdemes olyan tárgyakat ajándékozni, mint az étkészlet vagy az ágyneműgarnitúra. És rávilágít a lakberendezési tárgyak ajándékozásának buktatóira is.

A selfiegépes fotósarok viszont olyan nászajándék lehet, ami kreatív és újszerű. Nem foglalja később fölöslegesen a helyet a pár lakásában. Ráadásul segítségével olyan fontos pillanatok is megörökíthető, amelyeket az eseményen tevékenykedő hivatalos fotós talán nem vesz észre.

A cikk végén felhívják rá a figyelmet, hogy a selfiegep.hu csapata bármiben tud segíteni ahhoz, hogy a fotósarok valóban tökéletes nászajándék legyen.

Mit tudtunk meg eddig a fotósarok fogalmáról?

Összegezzük tehát, hogy mit tudtunk meg eddig a seliegépes fotósarokról!

 1. A fotósarok egy olyan kreatív ötlet, amelynek segítségével bármilyen eseményről egyedi és ötletes emléket tudunk adni minden résztvevőnek.
 2. A selfiegépes fotósarok felállításához nincs szükség nagy területre, ugyanis az mindössze 3 x 3 méteren elfér.
 3. A fotósarok egy selfiegépből és a fotókat még jobban feldobó kiegészítőkből áll.
 4. A selfiegép prémium minőségű fényképeket készít, amelyeket azonnal ki is nyomtat, így emlékeinket azonnal magunkkal tudjuk vinni, nem csak a szívünkben, hanem a zsebünkben is.
 5. A fotósarok ötlete akár kiváló nászajándék is lehet.

Ha tetszenek a fotósarok ötletek, ezért érdemes a selfiegep.hu-t választanod

Most pedig azt nézzük meg, hogy miért érdemes a selfiegep.hu csapatának fotósarok-szolgáltatását választani bármilyen eseményre!

 1. A selfiegep.hu csapata profi, így nem csak a fotósarok bérlésében tudnak segíteni, hanem abban is, hogy megismerhessük a legjobb fotósarok ötletek széles választékát is.
 2. A selfiegép bérlésének árai ennél a csapatnál igazán kiválóak, az árakról a weboldalon pedig már az árajánlatkérés előtt képet alkothatunk.
 3. A selfiegep.hu csapata mindent megtesz azért, hogy a szórakozás tökéletes legyen: már a bérlés előtt egy órával a helyszínre érkeznek, egy munkatársuk pedig a bérlés teljes ideje alatt velünk marad, hogy tényleg ne történhessen semmi baj.
 4. A selfiegep.hu-nál 4, 6 és 8 órás intervallumokra is bérelhetünk fotósarkot, a bérlés időtartamán pedig akár a helyszínen is hosszabbíthatunk.
 5. A bérlés időtartama alatt a selfiegéppel korlátlan mennyiségű fényképet készíthetünk.
 6. Azért, hogy a készülő fényképek még egyedibbek legyenek, előzetes egyeztetés alapján a csapat meg tudja oldani, hogy a fényképek egyedi kerettel készüljenek, vagy olyan infókat tartalmazzanak, mint például az esemény neve, vagy a dátum.
 7. A fényképek alapvetően egyszerű, fehér háttér előtt készülnek, azonban a selfiegep.hu-tól fotófalat is bérelhetünk. Ez a szolgáltatás pedig segít abban, hogy a képek olyan háttér előtt készülhessenek, amely illik az adott esemény (pl. esküvő, születésnap stb.) hangulatához.

Azt hiszem, ebből a felsorolásból egyértelműen kivehető, hogy a selfiegep.hu olyan profi csapat, amely tényleg minden szükséges összetevőt megad ahhoz, hogy a fotósarok ne csak egy jó ötlet, hanem valóban fergeteges szórakozás lehessen. Az oldalukon látott fotósarok ötletek alapján pedig mostanra teljesen biztos vagyok abban, hogy az én esküvőmön bizony lesz esküvői fotósarok.

Szerintem rögtön neki is látok a pontos tervek kialakításának. Ha pedig készen vagyok ezekkel, nem kell majd gondolkodnom azon, hogy kitől kérhetnék segítséget az ötletek megvalósításában. Biztos vagyok ugyanis abban, hogy erre a kérdésre a tökéletes válasz a selfiegep.hu!