Egy magazinban olvastam az online marketing fontosságáról

Bár ma már nem sokan olvasnak magazinokat én azért még időnként szívesen a kezembe veszek egyet-egyet. Jó érzés, hogy tudom lapozni és nem egy képernyőt kell néznem. Szeretek egy bögre teával a kezemben a fotelembe kucorodni és elolvasni néhány érdekes cikket. Ez a tevékenység nem csak kikapcsol, hanem sokszor nagyon hasznosnak is bizonyul. Egy pár napja például, online marketinggel kapcsolatos cikket olvastam. Az volt a lényege igazából, hogy mindenképp érdemes valamilyen online marketing tevékenységet folytatni. El is merengtem ezen a kérdésen, majd döntésre jutottam.

Egy kezdő vállalkozásom van, aminek az online marketingjével eddig nem sokat foglalkoztam. Tudom, hogy kellene és ez a cikk is megerősített benne. El is kezdtem nézelődni az online marketing cégek weboldalai között. Ami a leginkább felkeltette az érdeklődésemet az a Keresőben Első oldala volt. Amikor megnyitottam a honlapot azonnal láttam, hogy ez egy nagyon igényes oldal lesz. A dizájn és az elrendezés profi munkára utalt, csakúgy mint szolgáltatásoknál szereplő leírások. Nem vagyok egy nagy marketinges, de ezek a szövegek igazán érdekesek és informatívak voltak. Ezért tovább ismerkedtem a Keresőben Elsővel.

A Keresőben Első segít, hogy előre törj!

Miután végig néztem a Keresőben Első szolgáltatásait és azok ismertetőit, már nem volt kétséges, hogy meg fogom bízni őket. Kitöltöttem tehát a honlapon található űrlapot és kíváncsian vártam, hogy milyen árajánlatot fogok kapni. Nem is kellett sokáig várnom a válaszra. Az előzetes árajánlat sokkal kedvezőbb volt, mint amire számítottam. Vissza is írtam, hogy részemről benne vagyok a dologban. Egy telefonos interjú során meséltem a vállalatomról, a kitűzött célokról és minden egyéb fontos kérdésről. A Keresőben Első munkatársa pedig elmondta, hogy mi fog történni. Egyrészt felhívta rá a figyelmemet, hogy nem lesz eredmény egyik pillanatról a másikra.

Ezenkívül elmondta, hogy először mindenképpen fognak csinálni egy kulcsszó kutatást, illetve megnézik a jelenlegi weboldalamat, hogy mennyire felel meg a SEO elvárásoknak. Amit még mindenképpen meg fognak csinálni az a konkurencia elemzés lesz. Az első szerződésünkhöz tartozni fog még linképítés, tartalom marketing és ha szükséges akkor weboldal frissítés.

Minden hónapban fogok tájékoztatást kapni, hogy milyen eredményeket értünk el az adott hónapban. Ha az első fázist sikeresnek ítéljük, akkor utána beszélhetünk a következő lépésekről.

Miután már minden megbeszéltem a Keresőben Első munkatársával, nagyon megkönnyebbültem, mert úgy éreztem, hogy profi kezekbe tettem a cégem marketingjét. Izgatottan és bizakodva vártam a közös munkát.