A régi magazinokkal kezdődött ez a szerelem

Mikor gyerek voltam, akkor még az internet kevésbé volt elterjedt, és a magyar nyelvű honlapokból sem volt még akkor olyan sok.

Az volt a papíralapú magazinoknak a fénykora, és nagy gyűjtőnek számítottam én is.

Az egyik kedvenc magazinom például a PC-és játékokkal foglalkozott. Több kilónyi ilyen hever fent valahol a szüleim padlásán, mert nincs szívem kidobni őket, mert megannyi emlékem van róluk.

A másik nagy gyűjteményemet a motoros magazinok teszik ki. Gyakorlatilag innen kezdődött az én nagy szerelmem ezek iránt a gépek iránt. Természetesen ezeket se hajítanám ki a kukába semmi pénzért, hiába annyira régiek.

Azonban ezekben a régi újságokban is leírták már, hogy a motorgumik minősége mennyire esszenciális a biztonság szempontjából. Pontosan ezért is van az, hogy az egyedüli forgalmazó, akiktől én beszerzem ezeket az árucikkeket, a motortire.hu.

Első kézből osztom most meg veletek a pozitív tapasztalataimat velük.

Azzal kezdődött, hogy az akkori abroncsaim már eléggé elhasználódtak, szóval úgy döntöttem, hogy ideje új darabokat beszereznem.

Eddig mindig házhozszállítással rendeltem tőlük ezeket a termékeket, mert az ország másik felében lakom, azonban most éppen Budapesten voltam, ahol a telephelyük is megtalálható, ezért most kivételen személyesen mentem el a motorgumiért. Az online rendelés során az átvétel módját egyébként nagyon egyszerűen be tudjuk állítani.

Szóval online megrendeltem az abroncsokat, és mivel az raktáron volt nekik, ezért rövidesen mehettem is értük. Azt tudni kell, hogy ők nem csak forgalmazók, de szervizelést is vállalnak, szóval úgy döntöttem, hogy most inkább rájuk bízom a motorgumi felszerelését, ha már ott vagyok.

A szerelők észrevettek egy hibát a felszerelési módszeremben, mikor az előző gumikat leszedték. Erre figyelmeztettek is, hogy ha a jövőben én szerelem fel a gumikat újra, akkor erre jobb lenne oda figyelnem. Erre lehet azt mondani, mikor valakinek az ügyfele az első. Nem csak kiváló abroncsokat kaptam szakszerű felszereléssel, de még tanácsokkal is elláttak engem. Ezek azok az apró dolgok, amik kiemelnek egy vállalkozást a többi közül.