A magazinoknak negatív hatási is lehetnek

Egyes magazinokban nagyon sok olyan nőt mutatnak, akik tökéletesek és mindig nagyon jól mutatnak. Ennek köszönhetően lehetnek olyan emberek, akikben ezek rossz érzést keltenek, és esetleg bele sem gondolnak, hogy a valóságban ők sem pont ugyanígy néznek ki valószínűleg. Az ilyenekkel vigyázni kell, hiszen ezeknek köszönhetően irreális elvárásaink lehetnek magunkkal szemben. És ilyenkor szoktak jönni a plasztikai beavatkozások.

A múltkor utána néztem kíváncsiságból az esztétikai sebészeti beavatkozásoknak. Nagyon sok klinikát találtam, ahol ezzel foglalkoznak. A hasi zsírleszívás árak, mell plasztika, arcplasztika, alakformálás árak mind fel voltak tüntetve a Kelemed Plasztika oldalán. Több olyan weboldalt is találtam, ahol pontos árakat nem tüntetnek fel és majd csak a személyes konzultáció után mondanak egy személyre szabott árat. Viszont szerintem fontos, hogy legalább egy körülbelüli árat tudjon az ember. Hiszen akkor már tud mire készülni és ez alapján is választhat orvost vagy esetleg elhalasztja az időpontot.

A klinika főorvosát is jobban megismerhetjük a honlapon. Megtudhatjuk, hogy milyen tanulmányokat végzett, milyen tapasztalattal rendelkezik és mik azok a területek, amikben már több éves tapasztalata van.

A Kelemed Plasztika magas színvonalú ellátást biztosít, hiszen náluk valóban a páciens van a középpontban és mindenben az ő érdekeit nézik. Mottójuk, hogy a szakértelem és a gondosság a páciens biztonságot eredményezi. Emellett a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság szakmai szabályait és protokolljait követik. Illetve ami még emeli a klinika színvonalát, hogy prémium anyagokkal dolgoznak. Legyen szó implantátumról, töltőanyagról vagy gyógyászati segédeszközről, mindenből a legjobbat adják.

A klinikáról és az orvosokról is lehet véleményeket olvasni az oldalon. Ezek szerintem nagyon hasznosak, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy az embereknek milyen tapasztalataik vannak. Én általában sok jelentőséget szoktam tulajdonítani az ilyen véleményeknek, így mindig elolvasom a legjobbat és a legrosszabbat is. Ezek után már a döntés is könnyebb, hogy őket válasszam, vagy esetleg egy másik sebészetet.

Ha te is kíváncsi vagy a hasi zsírleszívás árakra vagy egyéb fontos információra a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatban, akkor mindenképp érdemes megnézni a Kelemed Plasztika oldalát.