A bölcsességfog, ami megzavarta az interjút

Új munkát kaptam újságíróként egy híres gazdasági magazinnál. Rengeteget tanultam, hogy elkezdhessem a pályafutásom. Elvégeztem több újságíró képzést, és egy közgazdász diplomát is szereztem. Óriási élmény volt, mikor először besétáltam a hatalmas szerkesztőségi irodába és leültem az íróasztalomhoz, hogy megírjam az első cikket. Úgy éreztem az a sok tudás, amit összeszedtem az évek alatt most kiáramlik az ujjaimból, és sok ember számára értéket teremtek vele.

Jól mentek a dolgok, a főszerkesztő szerette a munkám, és az olvasói visszajelzések is rendre pozitívak voltak. A legjobb érzés mindig az volt, mikor megvettem a frissen nyomtatott magazint az újságárusnál, és ott virított az írásom gyönyörűen tördelve, színekkel és képekkel díszítve. Ahogy teltek a hónapok, egyre komolyabb cikkeket bíztak rám, és elkezdtem interjúkat is készíteni. Egy ilyen interjú során egyszer csak brutális fájdalom nyilallt az álkapcsom hátsó részébe. Az interjúalanyom látta, hogy nincs valami rendben, ezért kedvesen rákérdezett mi a baj, majd azt javasolta keressem fel a fogorvosbudapest.info oldalát.

A weboldalt böngészve megtudtam, hogy a bölcsességfog lehet a tettes. Szerencsére egy nagyon részletes és pontos blogbejegyzést szenteltek a témának, ezért megértettem mi a probléma, és mi a teendő.

Leírják, hogy nem kell feltétlen kihúzni, de vannak esetek, amikor nincs más választás. Ha el kell távolítani, azt két módon végzik. Egyik egy hagyományos foghúzás, ebben az esetben az orvos megfogja az erre kialakított szerszámmal, és szépen kiszedi a páciens szájából. A másik egy fejlett sebészi beavatkozás, ahol a csúcsmodern géppel kivágják az ínyt, és eltávolítják a bűnös fogat. Ezt az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és egyáltalán nem olyan kellemetlen, mint ahogy azt az ember elsőre gondolná.

Amikor a bölcsességfog eltávolítását végzik, a Fogorvos Budapest doktorai nem csak arra ügyelnek, hogy tökéletes munkát végezzenek, hanem a paciens lelkét is megnyugtatják. Az asszisztens hölgy – aki amúgy már több mint 30 éve a szakmában van – külön leírta a bemutatkozó szövegében, hogy mennyire fontos számára a páciens felé irányuló kommunikáció. Neki csak néhány kedves szó, de a fogorvosi székben ülő számára ezek a nyugtató szavak a világot jelenthetik.

Ahhoz képest, hogy milyen kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtanak, kifejezetten korrekt az árazás. A fog kihúzását 15.000 Ft-ért végzik el, a sebészi beavatkozást pedig 25.000 Ft-ért. Ehhez még hozzácsapódik egy 3000 Ft értékű varrat. Természetesen ezek csak iránymutató árak, a tényleges összeg csak az ingyenes konzultáció után határozható meg.

Ha rájuk bízod a fogaid nem fogsz csalódni, mert a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, és olyan fogorvosok vesznek kezelésbe, akik már több mint 20 éve vannak a pályán. Ebben a rendelőben remegő kezeket nem fogsz látni.

Aki fél a fogorvosi beavatkozásoktól, annak érdemes elolvasni a weboldalukon található kis szövegeket. Itt kerek perec kijelentik, hogy a fájdalmas fogorvosi műveletek kora lejárt, és egy jó orvos a megfelelő eszközökkel képes szinte észrevétlenül elvégezni az adott eljárást.

Mivel itt magánrendelőről van szó, olyan extra örömökben is részünk lehet, hogy például magunknak választhatunk orvost, és elfelejthetjük az állami egészségügyben megszokott hosszas várakozást. Az orvosok és asszisztensek pedig büszkék és hálásak, hogy a páciens nekik szavazott bizalmat, és mindent meg fognak tenni, hogy ez a bizalom örökre megmaradjon.

Érdemes megnézni a rendelőben készült fotókat is. Makulátlan tisztaság, hófehér, csúcstechnológiás eszközök és magabiztos szakemberek köszönnek vissza a képekről. Ha bölcsességfog problémád van, vagy bármilyen egyéb fogászati rendellenességet tapasztalsz, a Fogorvos Budapest csapata biztosan a segítségedre lesz.